петък, 1 януари 2016 г.

Идея за подарък на момиче.

В днешно време момичетата гледат повече вида си от другите неща като например с каква раница ходят на училище и подобни. Някои момичета са много трудни да  уцелиш дреха, която да им хареса. Ако не знаете какво да им купите, дайте им пари и ги пратете в мола. Там 100% ще си харесат нещо. Там винаги има нещо по техен вкус от обувки до гримове.

Но ви препоръчвам, да не им казвате какво да си купят. Бъдете добри родители! Но си трябва лек, подчертавам ЛЕК контрол. Аз самата съм момиче, което знае какво искат момичетата - хубави дрехи в гардероба си. Ако им дадете нещо подобно, ще сте най-добрите родители на света. Но за някои деца, това е само мечта за съжаление.

Ако се чудите какво да купите на някое момиче, сега са модерни ластични дънки.  Ако й купите такива, мисля че момичето ще се радва. Е ако е във възрастовата група от 10-18. Нагоре вече са жени и можете да ги питате дали харесват такива дрехи. Ако искате нещо в съчетание, купете и някоя хубава блуза или потник. Има от прилепнали с дантели и мотиви до обикновени с някоя известна личност или друго.

Модерни са също и леко увисналите шапки, но  по-добре да сте с нея за да видите как й седи. Или просто, ако сте я виждали с подобна шапка и мислите, че и отива я купете. Зимно време няма чак толкова хубави дрехи по магазините. Купете някой хубави ушанки или някое тинейджърско бухнало яке, препоръчително да е бяло.



Няма коментари:

Публикуване на коментар